Milica Savić

Ideja o blogu postoji jedan duži vremenski period. Neko bi rekao da stoji u mestu predugo. Nisam bila sigurna o čemu bih ja to pisala kada svakodnevno pročitam više različitih naslova, naiđem na više onlajn mesta sa različitim content-om, a čujem i za mnogo različitih i dopadljivih autora.

Sa druge strane, tu je i onaj broj ljudi koji su prisutni samo da bi nešto pisali. I onda sam stala. Jer, kažu, „danas svako ima mišljenje o svemu“.

Međutim, pokrenule su me dve osobe – obe pišu i obe nude sjajne stvari svojoj publici: motivaciju.

E, sad, ta motivacija može da bude sjajan okidač koji pokreće energiju u različitim smerovima. Ja se samo sećam ovoga: onaj koji piše, mora da piše što češće, u kontinuitetu i da u tim momentima uči što više. Drugo – ponuditi drugačije.

Ono što sigurno znam je da želim da pišem, a sa onima koji me budu čitali, učiću i usaglašavaću putokaze i pravac.

Inače sam diplomirana novinarka. Aktivno pišem od 2014. godine. Moji autorski tekstovi se nalaze na sajtovima: Univerzitetski Odjek, iSerbia, Bebac, Centar za mame, RTV Centar Srem, Srbija Danas, Lepota i Zdravlje, Plezir, Milica magazin, Biznis na štiklama, Centar za mame, Na dlanu, Ns hronika, Diplomacy and Commerce.

Kreirala sam content za nekoliko kurseva na Kampster platformi, od kojih je jedan Copywriter.

Posedujem sertifikate Web novinara i završen prvi semestar Poslovne škole za public relations kod profesora Predraga Vujovića, a u pr-u sam se oprobala na festivalu Srem film fest – posvećenom filmovima iz oblasti turizma i ekologije.

Posedujem, takođe, više preporuka, učestvovala sam na nekoliko radionica i seminara. Neke od njih su: „Kako pisati i opstati“, „Primena autorskih prava i onlajn mediji“, „Blogujem/Pišem/Inspirišem“, novinarska obuka u okviru redakcije Fake News Tragač.

Trenutno sam novinarka u kompaniji Color Media Communications.

Zauvek sam majka jedne Vasje.

A, videćemo gde će me ovo odvesti.